Shop CKS x Wearable Stories collection

CKS lanceert een pre-fall dameskleding collectie in samenwerking met Loredana Falone! Loredana Falone richtte enkele jaren geleden het Belgische, duurzame modelabel Wearable Stories op. Samen met CKS brengt ze een eco-friendly dameskleding collectie die zowel online als alle CKS winkels verkrijgbaar is.
2 Résultats
Voir:
CKS Dames - VICKY - chaussettes - bleu foncé

VICKY - chaussettes

8,00 €

Choisissez votre taille

Choissez votre couleur

Ajoutée
CKS Dames - MIFFY - chaussettes - lilas

MIFFY - chaussettes

+ 5 couleurs
8,00 €

Choisissez votre taille

Choissez votre couleur

Ajoutée
+ 5 couleurs
8,00 €

CKS x Wearable Stories dameskleding collectie

CKS lanceert een pre-fall dameskleding collectie in samenwerking met Loredana Falone! Loredana Falone richtte enkele jaren geleden het Belgische, duurzame modelabel Wearable Stories op. Samen met CKS brengt ze een duurzame dameskleding collectie die zowel online als alle CKS winkels verkrijgbaar is.


CKS x Wearable Stories by Loredana

De ontwerpfilosofie van Loredana Falone ademt duurzaamheid. En dat is ook te zien aan de samenwerking met CKS waarbij eco-friendly dameskleding centraal staat. Het vrouwelijke en authentieke karakter van Wearable Stories smelt in de dameskleding capsulecollectie mooi samen met de eigentijdse twist en de frivole touch van CKS. Deze samenwerking met Loredana Falone bestaat uit vrouwelijke silhouetten gemaakt in zachte stoffen en een fris kleurenpalet. Haar inspiratie voor de Wearable Stories x CKS collectie haalde ze uit landschappen van de Faeröer eilanden. Denk aan lichte breisels om uit te kijken over de oceaan, of te dagdromen op de steile kliffen met de wind in je haar.

CKS x Wearable Stories: eindeloos combineren

Loredana Falone koos voor verschillende stijlen die zich perfect lenen voor vele gelegenheden. In de CKS x Wearable Stories dameskleding collectie zit zowel een jeans als een breigoed capsule die perfect onderling combineerbaar is. Aangevuld met enkele layering pieces waarbij de focus op duurzame stoffen ligt, is deze collectie ideaal om het herfstseizoen in te zetten. Werk in laagjes met stijlvolle blouses, debardeurs, hemden, of oversized wollen truien. Ook de ultieme print van het moment kon niet ontbreken: de vichyruit. Loredana Falone integreerde deze in de CKS x Wearable Stories collectie in de vorm van een maxi-jurk en een verfijnde blouse.


Shop CKS x Wearable Stories online

Ben jij ook meteen fan van Loredana Falone’s stijl en staan er al enkele items uit de CKS x Wearable Stories collectie op je verlanglijstje? Shop nu je favoriete items van deze samenwerking en profiteer van gratis verzending bij aankoop vanaf €25. Retourneren kan gratis via bpost of de CKS stores.

Ajouter à l'écran d'accueil

Pour ajouter ce site web à votre écran daccueil, cliquez sur {0}.