Happy prices | CKS Fashion

Happy prices

Solden shoppingtips voor dames

Wacht jij elk seizoen ongeduldig op de soldenperiode? Hou jij ervan om je favoriete items te scoren aan zachte prijzen? Dan ben je op de juiste plek! Ontdek onze selectie solden items voor dames en verwen jezelf met de jurken, blouses, rokken of tops van je verlanglijstje. Wil je een miskoop voorkomen? Volg onze solden shoppingtips

 

1. Ruim je kleerkast op en maak een lijstje

De soldenperiode is de uitgelezen kans om jouw kleerkast te vervolledigen! Je beseft doorheen het jaar wel vaker dat er bepaalde kledingstukken ontbreken om jouw outfit compleet te maken. Denk aan cardigans of blazers om over een jurk te dragen, T-shirts die bij alles passen of stijlvolle broeken die officeproof zijn. Ruim daarom je kast op alvorens je gaat soldenshoppen, en hou een lijstje bij van wat er in je kast ontbreekt. 

 

2. Stel jouw online wish list samen

Wist je al dat wanneer je een online profiel aanmaakt op de CKS webshop, je ook makkelijk je verlanglijstje kan bijhouden? Ideaal om je voor te bereiden op de solden! Als je liever online shopt, kan je jouw favoriete kledingstukken in een mum van tijd aan je winkelmandje toevoegen. Op die manier laat je je ook niet overweldigen, vermijd je keuzestress én koop je waar je echt naar op zoek was.

Ga je toch liever in onze winkels langs? Ook dan is het handig om jouw verlanglijstje bij de hand te hebben via jouw smartphone. Zo ga je gericht op zoek naar de items die je wou, en kan je desnoods vragen naar bepaalde stuks als je ze zelf niet terugvindt.

 

3. Denk aan het volgende seizoen

Slimme shoppers gaan op soldenjacht met alle seizoenen in het achterhoofd! Tijdens de soldenperiode in de zomer trekken luchtige jurken, shorts, T-shirts en tops al snel jouw aandacht, maar dit is net het ideale moment om leuke truien of jassen te kopen. Wees anderen dus te slim af door ook te kijken naar de herfst- en winterkleding die je aan hoge kortingen kan shoppen.
 

4. Denk ook aan basics

Je laat je al snel verleiden door opvallende prints en levendige kleuren, maar verlies zeker ook basics niet uit het oog als je gaat soldenshoppen. Witte T-shirts, jeansbroeken, effen tops, comfortabele broeken in een neutrale kleur... Het zijn niet meteen de grootste eyecatchers als je het solden aanbod bekijkt, maar je beleeft er ongetwijfeld plezier aan door ze eindeloos te combineren.

 

5. Baseer je op kleuren

We hebben allemaal wel kleuren waar we ons goed in voelen, die ons goed staan of die simpelweg nog ontbreken in onze kleerkast. Hou daarom tijdens het soldenshoppen ook rekening met kleur! Als je online shopt bij CKS kan je bijvoorbeeld jouw favoriete kleuren aanduiden in de filter. Ga je de solden items in de winkel ontdekken? Bij keuzestress is het handig om jouw beslissing te baseren op kleur. Vraag jezelf af of je weet hoe je een bepaalde kleur zou combineren en of de kleur in kwestie jou staat. 

 

6. Shop op basis van jouw figuurtype

Ken jij jouw body type? Weet je daarnaast al welke kledingstukken jou het best staan? Van appel, zandlopers, peer tot de omgekeerde driehoek: doe de test en laat je inspireren door onze stylingvideo’s voor elk lichaamstype. Eens je op de hoogte bent van de do’s and don’ts voor jouw figuur, wordt het soldenshoppen kinderspel. Zo grijp je bijvoorbeeld als je een vollere boezem hebt naar T-shirts of blouses met een V-hals, creëer je volume met onderstuks als je een omgekeerde driehoek bent, of kies je voor tops in opvallende prints als je een peerfiguur hebt.
 


 

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan jouw startscherm toe te voegen, klik op .