CKS x Pink Ribbon collectie voor dames | CKS Fashion

CKS x Pink Ribbon collectie voor dames

We’re stronger together! Wij steunen Pink Ribbon door 15% van de CKS x Pink Ribbon collectie te doneren.

CKS x Pink Ribbon: Exclusieve Collectie en Pink Ribbon Lint

In de hele wereld staat oktober bekend als Breast Cancer Awareness Month, waarin de nadruk ligt op bewustwording rond borstkanker. CKS en Pink Ribbon vzw bundelen hun krachten om de impact van borstkanker te benadrukken met een speciaal Pink Ribbon lintje en een exclusieve Pink Ribbon collectie.

 

Pink Ribbon Lintje: Een Symbool van Kracht en Moed

CKS en Pink Ribbon vzw vroegen (ex-)borstkankerpatiënten en hun dierbaren om hun persoonlijke ervaringen met de diagnose en behandeling uit te drukken door hun ontwerpen voor een lintje in te sturen. Deze bijzondere verhalen werden verzameld en gevormd tot een nieuw en uniek Pink Ribbon-lintje. Het lintje symboliseert de verbondenheid en veerkracht.

 

We're stronger together

Vanuit de vele inzendingen werden vijf getalenteerde ontwerpers geselecteerd. Hun creatieve ideeën werden samengebracht tijdens een inspirerende workshop bij het CKS-hoofdkantoor. Hier werd duidelijk dat (ex-)borstkankerpatiënten, vrienden en familieleden allemaal worden verbonden door een gevoel van gedeelde kracht en moed. Het motto van het Pink Ribbon-lintje luidt dan ook 'Het lintje van ons allemaal', en dit benadrukt dat we samen sterker zijn. Deze boodschap blijft ons inspireren en verbinden, net zoals de quote op de T-shirts suggereert.

 

Exclusieve CKS x Pink Ribbon Collectie

CKS heeft een stap verder gezet door het Pink Ribbon-lintje te vertalen naar een bijpassende capsulecollectie met als achterliggende boodschap  'We're Stronger Together'. De CKS x Pink Ribbon collectie omvat T-shirts, sweaters, hemden, petten en sokken voor dames, elk met unieke details die verwijzen naar de tekeningen en de diepere betekenis van het lint. Bovendien draagt CKS zijn steentje bij door 15% van de opbrengst van elk item uit deze exclusieve collectie te doneren aan Pink Ribbon vzw. Shop jij de CKS x Pink Ribbon collectie en draag je zo je steentje bij?

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan jouw startscherm toe te voegen, klik op .